Web dizajn

Kreativnost na delu
Web Design
Nikada nećete dobiti drugu priliku za prvi utisak

Web sajt predstavlja izlog kompanije na Internetu. Da li će vaš web sajt biti atraktivan i privlačiti posetioce, zavisi od kreativnosti onoga ko je izradio web dizajn. Veoma često, posetioci utroše par sekundi da se odluče da li će se zadržati na vašem sajtu. U mnoštvu stranica, koje se nalaze na Internetu, teško je pronaći pravu informaciju, proizvod ili uslugu ukoliko je ona sakrivena u nepreglednom web dizajnu.

Izgled nije sve, ali je prvi utisak najvažniji. Zadatak naših kreativaca je da izrade stranice elegantnog i čistog web dizajna, tako da informacije o vama i vašim proizvodima budu lako dostupne čak i na više jezika. Dizajn strana mora biti jedinstven, upečatljiv i funkcionalan i da izgleda sjajno na svim uređajima. Ne želimo da vaši posetioci lutaju sajtom tražeći neku informaciju, već da lako i u što manje koraka dođu do njih.

Dobro dizajniran sajt je vitalni deo moderne marketinške strategije. Naš proces stvaranja web dizajna je fokusiran na ispunjenju komercijalnih ciljeva, na sposobnost web sajta da privuče posetioce, generiše preglede, zadovolji potrebe klijenta i obezbedi povratak investicije. To je moguće samo ukoliko je osigurano potpuno zadovoljstvo posetilaca funkcionalnošću i izgledom sajta.

Bez obzira da li je u pitanju startup ili već razrađen posao, težimo da pomognemo našim klijentima da ostvare svoje ciljeve.

Naš tim Web stručnjaka će raditi sa vama na planiranju vizualne prezentacije, navigacije, stilova, ključnog sadržaja, kao i na pozicioniranju poziva na akciju obezbeđujući glatko putovanje korisnika kroz web sajt. Zajedničkim snagama obezbeđujemo adekvatno zastupanje brenda, kao i prenošenje ključnih poruka.

Naši web dizajneri prate trendove, umeju da prepoznaju buduće pravce, tako da će vam često ponuditi nešto što nije uobičajeno na tržištu. To i jeste naš cilj. Da budemo ispred, da pomeramo granice i da sa sobom vodimo i naše klijente. Ukoliko imate potrebu da se predstavite na mreži ili vam je potreban Web dizajn skrojen po vašoj meri, kontaktirajte nas i rado ćemo zajednički uživati na tom putovanju.

UX STRATEGIJA I WEB DIZAJN

  •  Razvoj kreativnog koncepta 
  •  Izrada logotipa
  •  Testiranje i optimizacija upotrebljivosti
  •  UI dizajn
  •  Vizualizacija podataka
  •  Razvoj dizajna templejtova
  •  Kreiranje adaptivnog dizajna
  •  Dizajn web igrica
Responsive Web dizajn

Responsive Web dizajn

Naše stranice su responsive što znači da izgledaju sjajno bez obzira da li ih gledate na desktop računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

Sve veći procenat Internet saobraćaja koji stiže ka vašem sajtu je generisan sa mobilnih telefona i tablet uređaja. Kako bi korisnicima bio dostupan na svim uređajima, naši Web dizajneri koriste odgovarajuće tehnike da bi se osiguralo da Web dizajn svuda izgleda dobro. Koristimo najnoviju Front-end tehnologiju (HTML5 i CSS3) koja omogućava da se strana prilagođava uređaju sa kojeg se pristupa.

Dizajn korisničkog iskustva (UX)

Od prototipa do savršenog korisničkog interfejsa.

Upotrebljivost Web sajta je postao ključni uslov u Web dizajnu, jer je veoma važno da korisnici sa lakoćom mogu da koriste implementirane funkcionalnosti. Takođe, važno je da se pozivi na akciju nalaze na pravim mestima gde korisnici mogu da naprave konverzije. Prijatna korisnička iskustva ne stvaraju samo obične kupce, već mogu stvoriti kupca za ceo život. Ali ako zaboravite da se pitate kako korisnik doživljava vaš sajt i ne osluškujete povratne informacije, velika je šansa da ćete ga izgubiti usput.

Proces izgradnje UX-a može biti složen, ali je od suštinskog značaja za indentifikovanje najjednostavnijeg i najoptimalnijeg putovanja korisnika kroz web sajt. Imamo znanje, alate i ekspertize kako bi mogli da procenimo kako korisnici ostvaruju interakciju sa Web sajtom i kako da ih uspešno vodimo kroz sajt. Koristimo opsežno istraživanje za indentifikaciju specifičnog ponašanja korisnika na osnovu kojih kreiramo atraktivan User Friendly Web dizajn.

Ako ste u potrazi za kreativnom Web agencijom, koja može da vam pomogne u sprovođenju najboljih praksi na mreži, kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo sa vama podeliti početne ideje.

KAKO RADIMO?

Blisko sarađujemo sa vama da bismo kreirali web dizajn prilagođen vašim potrebama
Web dizajn

 

Jednostavano ažuriranje

Uz web sajt isporučujemo CMS za jednostavno editovanje i unos novog sadržaja.

Integracija društvenih mreža

Omogućeno je lako povezivanje web sajta sa društvenim mrežama.

SEO ready

Web dizajn koji isporučujemo je optimizovan za pretraživače (Search Engine optimizacija).

Tehnička podrška

Naš cilj je pružiti korisniku podršku za hitne slučajeve u bilo koje doba dana.

NAŠI WEB SAJTOVI, APLIKACIJE I REŠENJA SAVRŠENO STOJE SVAKOM RAČUNARU, TABLETU ILI TELEFONU. KREIRAMO IH PO MERI I STVARAMO SA LJUBAVLJU

Proces izrade Web dizajna

 

NAŠI NAJNOVIJI RADOVI