O nama

SM Digital | Kreativna web agencija

SM Digital je kreativna web agencija, sa sedištem u Srbiji, u Beogradu. Agencija je specijalizovana za digitalne servise kao što su web dizajn, razvoj web i facebook aplikacija, e-commerce aplikacije, SEO (Optimizacija za pretraživače), Internet marketing kao i email marketing. Pored web servisa u ponudi i druge tehnologije vezane za mobilne telefone kao i aplikativni softver.

Tim je iskusan, ume da sluša klijenta, misli, prezentuje i ostvari kreativna rešenja. Svaki sajt koji izgradimo rezultat je pažljive analize poslovanja, planiranja, korišćenja najkvalitetnijih alata i praćenja najnovijih tehnologija i standarda. Bogato iskustvo nam daje prednost u brzini rešavanja postavljenih zadataka.

Pošto je klijent u središtu pažnje, trudimo se da u ponudi imamo samo najkvalitetnija rešenja. Zato smo razvili sopstveni CMS (Content Management System) - SMart Press. U radu ne koristimo gotove template forme, već je svaki sajt jedinstvenog i elegantnog dizajna, upotrebljiv i pristupačan.

DEFINISANJE INTERNET STRATEGIJE

  • Strategija nastupa na digitalno komunikacijskim kanalima
  • Optimizacija tekućih aktivnosti
  • Analiza konkurencije
  • Strategija prisustva na društvenim mrežama
  • Interakcija sa srodnim resursima
  • Analiza efikasnosti

USLUGE / ČIME SE BAVIMO

Kreiramo iskustva koja transformišu brendove i ubrzavaju rast.

WEB DIZAJN

Svako može postaviti websajt, dok ih mi gradimo strateški. Naši proizvodi učvršćuju kredibilitet klijenta i posetioce pretvaraju u potrošače.

OPŠIRNIJE

WEB DEVELOPMENT

Naš stručni razvojni tim koristi najnovije i najbolje tehnologije. Naši sajtovi i aplikacije su optimizovanih performansi.

OPŠIRNIJE

RAZVOJ MOBILNIH APLIKACIJA

Kreiranje modernih aplikacija za različite mobilne uređaje kao i za različite opertivne sisteme, uključujuči iOs, Android i Windows.

OPŠIRNIJE

POZICIONIRANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Upravljanje sadržajem i komunikacija na društvenim mrežama, reklamne kampanje kao i socijalne aplikacije i igre.

OPŠIRNIJE

SEO OPTIMIZACIJA

Poboljšajte poziciju sajta na pretraživačima uz pomoć Search Engine Optimization strategije osmišljene samo za vaše poslovanje.

OPŠIRNIJE

DIGITALNI MARKETING

Integrisane digitalne marketinške usluge koje olakšavaju da se uspostavi efikasano i efektivno online prisustvo.

OPŠIRNIJE

NAŠI WEB SAJTOVI, APLIKACIJE I REŠENJA SAVRŠENO STOJE SVAKOM RAČUNARU, TABLETU ILI TELEFONU. KREIRAMO IH PO MERI I STVARAMO SA LJUBAVLJU

NAŠI NAJNOVIJI RADOVI

RADILI SMO ZA DOSTA POZNATIH KOMPANIJA

Zahvaljujući saradnji sa velikim marketinškim agencijama imali smo priliku da radimo za vodeće domaće i strane brendove.